måndag 4 februari 2013

Veckans fina start

Idag är det den bästa dagen på länge.. det bara ÄR!

För att 1: Vi haft sällskap mer eller mindre hela eftermiddagen av Sarah och de två numera rätt så stora flickorna Edith och Elin, samt lilla Agner.. Och Julia och lilla Alvin.. Alla tre mini-pojkarna är så nära i både ålder och storlek.. det skiljer bara någon månad och veckor mellan dem.. Agner är äldst, och sen Alvin som bara är någon vecka äldre än William.. det blev ingen bild på alla tre men bilder på de andra två herrarna hittar ni här på Sarahs blogg.. istället får ni en bild på vår eftermiddag..

image



Halvnakna barbiedockor, halvdruckna kaffekoppar, lite hushållspapper, kex och kaka omvartannat.. Lovely! Och det menar jag inte sarkastiskt utan det är just såhär härligt bullrigt som det är och ska vara! William var helt till sig när han såg andra små pojkbebisar.. Såå mycket bättre än sin egen spegelbild.. =)

2: För att de hade med sig snusmumriken!!

image

Tack snälla! Måste verkligen säga att det lönar sig att rapportera hit vilka muggar vi är utan.. för alltid då vi får gäster dyker det upp en till.. =) Numera är det bara Tuutikki och Morran som saknas! Fick ni det allihopa? Tuutikki och Morran!.. =)

Fast kanske ni som har haft med er en mugg får en tillbaka.. Kommentera gärna vilka ni också är utan så kanske de dyker upp så småningom.. =) SÅ mycket roligare att samla dem såhär för då minns jag personen som kom med koppen när jag änvänder den.. =) Thanks 2 u all! Ni är så bäst!

3: För att vi hade ett färdigstädat hus eftersom dopet ju var igår och ingen hunnit rådda till något.. Vaknade, klädde på mig, åt smörgåstårtrester (kanske inte den optimala frukkosten, men jag slapp ju göra någon), klädde på och matade Willisen och så var vi redo för playdate! =)


Det kan tilläggas att jag inte ens städat själv, utan att det var min faster som swischat förbi här med både dammsugare och mopp.. det var ju tänkt att de skulle komma hit och dricka kaffe och hänga med William, men han somnade och i slutändan städade de nog mer än jag.. hur bra är nu inte det? mer om dopet kommer alldeles snart måste bara sammanfatta dagen först.. =)

image

4: Hemleverans av begagnade pop-byxor.. (av sarah, mitt vandrande loppis) =)

image

Faktiskt roligt att se sina gamla leksaker användas... Det blev en liten trip down memorylane.. Åh! Alla favoritbarbies.. =)

image

Fast såhär i efterhand ser det ju lite vålsamt ut.. underbara ungar.. =)

Minns bäst vissa små detaljer som..

image

En glassburk..

image

Och en Askungen-sko... =)

5: För att pappan i huset handlat och håller på att göra tortillas.. helt självmant.. det ni!

Ah! Såå skönt med fina dagar emellan.. det lever man länge på.. <3

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag! :) Skönt mä tokode daga så orkar man betä mä hade gråå vaddaan ååtä en stånd. Ja haldä mää, hä e mytzi roliari ti måra å haa "byteshandel" mä dömde muminmugga än ti tzööp döm sjölv... Ja sko å vila haa snusmumriken ;) å tuuticki å hattifnatta sko ja å vaa snåål påå.. :D Fast ja levä no leng på muminmamman du gaav sist, tack ännu en gang!:) Män hä er no bra ti haa dömde förslagä i minni, tu får uppdater jär så man veit va du sankkar påå di.. ;)
    Hoppas allt dzik bra mä doopi, väntar med spänning på följande blogginlägg;) Vi hörs, ha i så bra!

    SvaraRadera
  2. tack sjölv, he va noo så roolit så :) Kåmber noo fleir gang, å ni e å s å veelkomi hij.

    SvaraRadera