onsdag 13 mars 2013

Månadens bebis

Igår var vi till rådgivningen på 4 månaderskontroll.. (fast det var 1 vecka för tidigt enligt hans ålder)..

image



Och oj, så han hade växt! På tre veckor (sen vi var sist) från 7380g till nu 8280g.. och så hade han plockat på sig 3 cm längd från 62,3 till nu 65,3..

Det betyder att blöjstorlek nr.4 tas ibruk och handlas numera kläder i storlekarna 68 och 74.. Hjälp! Stanna tiden någon, vi kom ju nyss hem från BB.. =)

Mammas pyttelilla bebis har blivit ganska så rejäl och stor.. Viljan och envisheten är det heller inget fel på och man kan inte påstå att han blir mer förnöjd.. där det händer som mest trivs William bäst, men städning och annat tråkigt gör vi helt enkelt inte..

Han skrattar ordentligt nu när han tycker att något är riktigt roligt.. och i sömnen.. =) och så jollrar han och förklarar en massa hela tiden.. på golvet trivs han inte riktigt änn.. i babygymmet går det en stund men på magen skriker han direkt då det inte blir som han vill och ska upp.. han tycker nog att vända sig eller krypa bara är bullshit.. han orkar stå ganska länge med stöd i famnen, så han tänker väl sig att det ska lyckas därifrån och så hoppar vi över allt annat.. =)

Nåh.. en liten stund om dagen på golvet bara så kommer han väl på hur han ska göra vartefter.. tror vi har någon tand på G också.. Det dräglas hela tiden och hans egna händer och allt annat han kommer åt ska direkt i munnen.. och så har han varit lite extra gnällig den senaste veckan..

image


Igår hade vi riktigt potatispremiär också.. med varierad framgång kan man säga.. riktigt gott var det ju inte.. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar