tisdag 11 november 2014

Farsdagen och höstmörkret

Den andra farsdagen i rad firades med låång frukkost här i huset.. Likt många andra (hoxade jag på FB) hade vi inte handlat något vidare inför helgen.. Saknade juice, ägg, paprika och såntdär som gör en långfrukkost gemytlig.. Nåh.. Presenten slätade kanske över det lite.. =)

Man behöver verkligen en långfrukkost på farsdagsmorgonen innan rambambulan drar igång, då man flänger från kaffebord till kaffebord och William inte äter annat än typ smörgåsar på hela dagen.. Och det tar två dagar för magen att återställa sig och halsbrännan att försvinna.. =)


IMG_2647.JPG

IMG_2648.JPG 

Blåbärsmuffins fick han allt till kaffet ändå..

IMG_2645.JPG

Och som den omtänksamma frun och mamman jag är fick han det sötaste hemmagjorda kortet med avtryck av barnens fötter.. Då spelar det nog ingen roll om man får samma strumppor och kalsare varje år.. =)


IMG_2655.JPG
Första farsdagen som tvåbarnsfar var det ju allt! Nu tror jag vi fortsätter i det spåret några år till i allafall.. =)


IMG_2652.JPG

Sen gymmades det lite innan kaffemaratonet drog igång.. Gambelmoffa, moffa och gambelfaffa fick besök.. Vår egen faffa firades på lördagen så det inte skulle bli så många ställen..

Idag var det så grått och höstigt igen då snön regnat bort under natten så damen blev klädd med lite höstfeelis.. =) Tyckte tyget med svampparna jag sydde dreglisar av är så fint!


IMG_2662.JPG

IMG_2663.JPG

Som tur är vissa saker desamma oberoende.. Som te.x William med sina önskestövlar på barnkanalen.. Liten pjatt vid namn William med skofetisch.. Låter på något sätt väldigt... bekant! =)

Mera, mera tändaljus och kaffe i vänttan på ny snö som ljusar upp.. Man blir ju så trött då det knappast är ljust nångång på dygnet alls.. Men det var i allafall varmt, så idag var vi å skutt på eftermiddagen..

Imorgon får barnen hänga med fammon då jag ska iväg och stämpla ut för denna graviditet d.v.s efterundersökningen..och så ska jag handla, kylskåpet är löjligt tomt IGEN! Hoppas på att hitta satsumas snart eller mandariner.. Borde det inte vara säsong för det nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar