fredag 1 januari 2016

Hej 2016

Hoppas ni hade en fin nyårsafton och att ert 2016 har börjat på bästa sätt! 


Vår Pyroman-faffa eldade som sedvanligt i sina "nyårsfacklor". Men nej det brinner inte sådär stort påriktigt, ser bara ut så på bilden.. =)


Vi eldade istället i tunnan och var och kände på vattnet om det blivit varmt änn som är Williams favoritsyssla. =) 


Sen for vi över till fammo&faffas på tortillas innan det blev smällt lite "Rateekä". Skulle ha fotat dem också, men William gillar dem inte då de smäller så hårt så vi fick fly till vår veranda och se på dem därifrån.


Sprakastickona gillade han dock destomera. =) Idag har vi nog haft en av de bästa familjedagarna ever på hemmaplan. Allt har gått enligt barnen och de älskar då pappa har långleedit och har tid att göra inget ibland också. Morgonen och förmiddagen gick för mig åt att röja på vinden efter rumsflytten och plocka om i byråar samt sorttera, sorttera och ännu mera sortering. Allt sånt som lämnar till sen efter 4 personer. Och Miiki elda lite till i tunnan så barnen också sku få bada.


Sålänge jag gjorde mat somnade Vanessa, och Miiki och William testade nya play doh- pizzeria settet som tomten kom med och William njuter. "Pappa laga en snigel", "Ska vi pro hitt", skod så storan stjääno ja laga". Och sen då maten va färdig "Lägg int bort i!! Ja ska laga meij baket ja ha iti"


Sen blev det baddags för alla utom mig som fick plocka lite till ifred. Har haft ganska bra sortterings-inspiration hela dagen så mycket har som tur blivit gjort. Jag och Miiki fick ju bada ifred igår efter att barnen somnat så jag harmades inte. =)


Nu kör vi sparkbilsrace med duplohjälmar och äter smörgåskex serverade ur dockpottor tydligen.


Vi ska pressa det sista ur denhär dagen och får konstatera att det nya året började super!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar