fredag 18 januari 2013

Månadens bebis

image

William har lärt sig skratta.. Det kommer inte alltid på beställning, men ganska ofta om dagarna.. Iallafall om man visar honom bona smileyfacet (en gul cirkel med en glad mun och ett par ögon på en röd bakgrund som delas ut från rådgivningen).. Vet inte varför babys gillar den, men.. It works every time. Hädan efter får den ha en given plats vid skötbordet.. =)

Och så har han vuxit rejält sen vi var till rådgivningen sist. Från 4695g till hela 6300g.. Funderade nog lite om vi borde byta blöjstorlek när de läcker rätt ofta, men kunde inte tippa att han växt såpass mycket.. men tydligen har han det, och inte bara viktmässigt utan även på längden förståss också, från förra månadens 55,6 cm till 60,2 cm.. Det är 2020g och 9,2cm sen födseln..

56:orna börjar med andra ord vara lite "nafti" och blöjstorlek nr.3 är härmed i bruk.. man hinner ju knappt använda ett paket per storlek heller.. =)

Och så fick han vaccin mot rotavirus.. ingen spruta, utan en lösning som sprutas i munnen..

Jaja.. han växer så det knakar, vill hela tiden titta på allt omkring sig och har knappt tid att sova alls.. men nätterna sover han oftast bra och länge som tur.. Matlusten har det aldrig varit något fel på och det bara blåser en gång så är hela lådan med ersättningspaketen slut.. och det är väl just därför han har växt så mycket antar jag.. =)

Williams dop blir den 3.2 på församlingshemmet i kronoby.. Det var den enda helgen som passade alla och för prästens tighta schema så blir det på församlingshemmet.. sen blir det kaffe och tårta här hemma förståss.. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar