onsdag 4 november 2015

Funday i jeppis

Igår var vi och tog ettårs-foto på Vanessa samt en och annan syskonbild. Blir spännande att se vad som fastade då det kanske inte var så många bilder som hon hade tid att titta in i kameran på, men något får vi förhoppningsvis att hänga på väggen. =)

Soligt och varmt var det också plötsligt..


 Och sen då vi hade fotat klart hämtade vi Eeki vid Lannäs-skolan och lunchade på ABC. Sen blev det Maxifun hela kvällen till barnens fröjd. Vi har varit där en gång innan bara då Vanessa var kanske 9 månader och näppt och jämnt kunde stå med stöd, nu var det en viss skillnad. =)


Ringde upp honom lite innan vi starttade bara, och som tur kunde han komma då det är lite svårt att hålla koll på båda barnen själv i dessa åldrar + skötväskan med Vanessas mjölk o.s.v Och jättekul med spontana planer! =) 



 Ninni var också med och sysselsattes till max. =)


Och det fanns gratis segaspel som Mobbo gillade, och klart att william också ska göra lika, fast han nådde inte ner till gaspedalen för att få bilen att gå frammåt och blev bara sur då jag sku hjälpa honom att gasa =)



Roligt, roligt! Båda barnen somnade på hemvägen och vaknade bara kort för lite kvällsmål innan natten. Bra så.. =)

Vi hann klippa frillan på William innan fotograferingen också. Han hade jättelångt i nacken, en rikti liten gubbfrilla. Nu har han "Sama som pappa"! =)

Nu ska vi ut en sväng innan det blir nån slags lunch.. Och sen ska Halloweenpyntet bort. Det är som vanligt med det. Vi är entusiastiska att riva fram, men ingen orkar riktigt få bort det lika snabbt.. =)

Messade förresten min tatuerare också angående min tid som jag har i slutet av månaden för att fixa upp min gamla fjäril som jag har på höften. Såg en bild på den då den var nygjord och kan nog konstatera att den har ändrat ganska mycket. Iochförsig har den ju upplevt två graviditeter på det mest konkreta stället typ, som levt med ganska mycket kan man säga. Men överlag har den breddats mycket.. Linjerna är mycket bredare, och den sen allmänt lite grådaskig och trött ut med en oifylld del också så att, skickade lite bilder på den och bad honom rita nånting. Vadsomhelst för förändring och förbättring, så får se vad han hittat på. Ska bli skoj!  =)

Jaja.. nu ska vi ut och njuta av solen.. Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar