onsdag 8 januari 2014

Is this the end?

Idag har vi varit på kaffe hos min fammo.. Sen blev det ingen vagnlenkki då vi mötte upp med mamma och började packa ihop mommos saker..
William somnade direkt ivagnen så vi kunde plocka ihop ifred..

Känns väldigt vemodigt faktiskt.. Man vet att hon är död, men att packa ihop hennes saker gör det mer definitivt på något sätt.. Hon finns inte här mer fysiskt, men att plocka bort hennes saker känns som att sudda ut hennes existens.. Som att sopa bort alla bevis på att hon någonsin fanns.. Och sen hade man ju inget med hennes saker att göra när hon levde så att rota i dem och sprida ut dem känns respektlöst på något sätt..

Men.. Självklart måste det ju göras och ingen vinner på att ha en tom bostad som brukade bebos av henne.. Men det är nog verkligen konstigt.. Ändå hamnar man att göra det flera gånger om när någon av de närmaste dör.. Den första gånger känns nog ändå jättekonstigt..

Jag tog över de flesta av hennes kaffeservicer, serveringsfat och skålar så jag är säker på att de kommer att framkalla minnen i all framtid då de används..



20140108-025637.jpg

Inga dåliga arvegods minsann.. En engelsk kaffeservice och en rätt komplett uppsättning av iitalas kastehelmi serien.. 💕

Ikväll plockade vi mest ihop sånt vi ville ha själva och på torsdag fortsätter grovjobbet att tömma diverse skåp på kläder och annat som ska till röda korset och ekorosk..

*Suck*.. Inte bara för att det kommer att ta dagar att städa ur hela kåken, eller för att det måste göras utan också varför det måste göras..

Vi har nu ett flertal uppsättningar av alla möbler man någonsin behöver i ett hus inproppade lite överallt, så ifall någon söker något billigt kan ni hojta till.. Med stor sannolikhet har vi kanske vad du söker..

Oh well.. Ny dag och nya möjligheter imorgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar