fredag 24 januari 2014

Tråkdagar och miniloma

Igen har dagar av ganska ett och samma dragit förbi.. Inget extra att blogga om precis..

Det har varit ganska kallt och trist och vi har endera sorterat vidare vi mommos eller tråkat ihjäl oss här hemma.. Alltid en massa som borde göras men sen vet man inte riktigt var man ska börja så man låter bli.. Är själv fortfarande sjukt trött och dagsvilar ofta med William..

Ibland har vi ju haft besök (thank god!)
Och gått stavgång med moffa..



20140124-012225.jpg

Och så har vi tjuvat godsaker av pappa..



20140124-013133.jpg

En dag var vi till simhallen med mommo.. William var rädd nånting och darrde med underläppen hela tiden.. Då han var 6 månader gick det nog bra.. Men nu är något skrämmande.. Det är inte vattnet precis i sig utan tror mer på att ljudet ekar så där så han upplever det mer skrämmande än vanligt.. Han ser inte livrädd ut utan tycker bara att allt är hemskt och eldändigt.. Hoppas det går över..




20140124-013843.jpg

Och så var vi på en lenkki en varmare dag..

Imorgon ska vi dra iväg hela familjen till Vasa!! Det blir shopping, besök hos kusin med familj och sedan övernattning vid Kanttarellis.. Bubbelpool och bastu på rummet.. Det kommer nog lillkillen att digga.. Firar 10 år nu, då vi inte gjorde något speciellt på nyåret på den "rätta" dagen.. Sen på lördagen ska vi till tropiclandia och se ifall det är skrämmande eller inte att plaska där..
Rolit, roligt!!

Nu sängen så vi får organiserat iväg oss någorlunda tidigt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar