onsdag 27 augusti 2014

Snart är hon här!

Igår var vi till kokkola på ultra, läkarkontroll och synnytystapaarviointi.. Vad änn det nu heter på svenska..

Det lovades fortfarande en lillasyster, men inte så liten sådan heller.. Nu i vecka 37 (36+1) uppskattas hon redan väga 3,5 kilo... Och det är t.o.m mer än William uppskattades i dessa veckor.. Han vägde då 4280g då han föddes (38+6)

Så läkaren konstaterade att hon får två veckor på sig att komma ut självmant eller så tar dom hål på hinnorna för att starta förlossningen senast då om två veckor i (38+0), så innom två veckor är hon här.. <3

Det tror jag nog också, eftersom jag igår var upp 4 cm vid inreundersökningen.. Lite smått med sammandragningar har jag haft, så får se nu när det drar igång.. Väskan är i allafall packad sen igår.. För DÅ det börjar har vi nog inte så mycket tid över innan vi ska in om värkarna kommer jättetätt som sist..



IMG_2235.JPG

Magen i mysoutfit.. =) Urtvättad maxiklänning, ullsockor och stickatröija..

Kom ut nu lillasyster.. Vi vänttar så här på dig.. William kollar vagnen varje dag och konstaterar att "Nee beebi naa".. Nej, ingen baby änn, men snart.. Mycket snart..

Nu ska vi få i oss en sen frukkost och sen organisera lite i köket.. Fick lite bråttom nu, eftersom de vid rådgivningen i förra veckan sa at hon int ens ligger lågt och nu en vecka senare ser det ut såhär.. Fast det mesta är nog färdigt här hemma.. Vi ska bara städa lite och så kan vi slappa dessa sista dagar och samla kraft inför förlossningen... Spännande tider! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar