lördag 8 september 2012

Hej, hej!

Sådär.. nu fick bloggen lite fräschare utseende när jag änn en gång försöker sparkka liv i den från en dödstystnad..

Sanningen är att vi har enbart ägnat oss åt huset, och som besatt försökt få det färdigbyggt och färdigmålat innan vintern..

Och vet ni, det är äntligen FÄRDIGT!!!


image


Färdigbyggt och nästintill färdigmålat också, bara en del jobbiga ställen kvar som man måste komma åt med lyften.. och lite småpotas men sen börjar det vara.. kan nog inte beskriva hur bra det känns efter år av byggande..

Terassgolven ska fortfarande bli mörkbruna och färgen på huset lite djupare gråblått när vi målar det andra varvet (om ett par år) men för tillfället är vi nöjda såhär..

Terihus Carolina var ett säkert val av hus för oss och nu med terasser och skrankkarna på plats fullkommligt älskar jag det.. kunde inte blivit bättre.. och skulle nog inte byta.. =)

Tror ni det var liite jobbigt att komma åt och få målat från alla vinklar..

image

image


But now it's done.. almost completely.. =)

Räknade jyst ut att vi brett ut 93,5 liter färg snart på henne.. det ni!

Det andra stora projektet här hos oss har Miikis bror gjort superbra.. nämligen grävt gårdsplanen..


image


Färdigt grävt, hopar som vänttar på utjämning och sen ska vi planera och dra uttagen för utebelysningen innan det är klart att så gräs på.. lite oklart ifall vi hinner det mera, eftersom det borde ske ungefär nu.. men ifall vi får någon hit och jämna ut jorden så tar det nog inte så många dagar..

Så det är vad vi gör nu.. slutspurten kvar då innan vintern.. =)

Idag regnar det och är allmänt ruskigt ute, så jag passar på att städa vinden.. åtminstone sovrummet och garderoben som är det enda vi iprincip använder däruppe.. de andra rummen är fortfarande stökiga och kräver sitt innan busen anländer, men det får bli nån annan dag..

Det är så äckligt dammigt här och jag har bara systematiskt gjort mat, tvättat och diskat härinne.. allt annat väller över..

So let's get down to bussiness!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar