måndag 30 januari 2012

Raindrops falling on my skin

image



Hallåj! Från ett störtregnande koh lanta.. det har regnat inatt, i morse och nu kl. 18 öser det ner.. måste googla liite väderrapporter för att se om det tänker hålla i sig.. trots det visar termometerm +27 grader så här är det ingen panik..

Fast någon solbränna att skryta med har vi ju inte fått.. om man inte räknar med miikis eldröda rygg som han glömde smörja in igår.. vandrar mest omkring som blekfisen och geishan och njuter av tillvaron..

Idag har jag varit på en nack och rygg massage, eftersom tanten inte hann låsa upp min rygg på helkroppsmassagen igår. Och så mycket mer behöver man inte för att ha en perfekt dag.. dessutom hade hon någon örtsalva mot mina uppsvällande myggbett.. får se om det räcker med det eller om jag måste uppsöka ett apotek och försöka hitta samma salva som skrevs ut för 2 år sedan för min uppsvällda elefantfot.. reagerar verkligen starkt mot myggorna här.. och så är dom så små och otroligt kvicka, så man märker inte när dom biter.. bara efteråt när det kliar..

Förutom det har vi vandrat längs hela stranden och tillbaka, luchat på en bar som hette weed wiew!? Haha.. det hade nog inget med marjuana att göra, eller vad vet jag, men inget vi såg av i allafall..

Koh lanta är för övrigt en ganska lugn och fridfull ö. Många barnfamiljer och pensionärer. Här flödar inget knark, och ingen partymusik strömmar ur högtalare till tidigt på morgonen. Bara lugn.. ingen sressar och allt har sin egen tid.. men det är okej.. lugn är just vad vi är ute eftet just nu..  tror vi är de enda i åldern 15+ till ungefär 60+, som inte har barn då..

Ikväll ska vi hitta något nytt matställe och se vad det finns för utflykter och skoj att hitta på, när vi nu börjar vara något så nära utvilade.. det får ju inte bli för tråkigt heller..

Hörde att ni har -20 grader hemma, måste va en pina att få startat bilen om morgnarna..  dessvärre inte vårt problem ännu på en tid.. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar