måndag 3 augusti 2015

New in for fall

Hösten börjar vara på intågande och garderoberna behöver lite påfyllning. Kan ni tänkka er? Jag som brukar ha hamstrat en hel del i mina gömmor har inte vidare mycket att komma med i st.80 som damen har nu. William börjar dessutom ha växt i st.98, fast många av hans tröijor i st.92 ännu går en liten stund till. Mycket av det Vanessa har på sig nu är Williams gamla och de jag hade köpt åt henne kanske inte var det bästa kvalitémässigt, så vi har inte mycket representativt att ta på oss så nu kan vi handla lite med gott samvete. =)


Nr. 1 och 10 från Lindex, Nr. 6, 7, 9, 12, 14 och 15 från Kappahl och Nr. 2, 3,4, 5, 8, 11 och 13 från H&M.

Var lite besviken på utbudet av bodys. Hos oss gillar vi starka färger både för att jag tycker att det är fint men också för att det är mest praktiskt. Det märks inte så mycket på ett starkt färgat tyg ifall det kommer några småfläckar av mat, men jag orkar nog inte köpa några pastelliga newbiekläder som man måste akta hela tiden för tillfälllet..  men var är då alla färgglada bodyn?  Speciellt flickiga färger finns det lite av. mest mörkblått, kirurgrocks-grönt och senapsgult och även om mörkblått går helt bra hos oss har vi det redan. Kanske sverigeresan levererar på den punkten och eventuellt Pop:s outletbutik nära Åbo som vi ska besöka. Halarna kommer vi att ha stor nytta av. Den ena är lite stoppad så den kommer att åka på ganska snart då värmen bestämmer sig för att inte komma mer. Och stumpbyxor och pyjamasar som börjar ha varvat i tvättmaskinen några gånger. Speciellt pyjamasarna börjar bli korta.

William fick två nya pyjamasar, långkalsonger och tre par nya favoritmjukisbyxor från Kappahl. Byxorna behövs verkligen! Vet ni hur långt man kommer med 5 par byxor då man pottränar och har barn som är ute mycket? jo, max 3 dagar så flera behöver vi. Han har många tröijor i ok skick och jeans så han behöver inget mer sådär akut. Vi köper mest i farten sånt han väljer själv och vissa blir så dåliga så vi bara änvänder dem ute så de byts ut ändå. Vartefter han växer köper jag ju större, men har kvar de han fortfarande kan ha på sig så blir de bortplockade vartefter de nöts eller blir för små de också.

Båda fick lite nytt från polarn o. pyrets höstkollektion. En klänning, strumppisar och vindfleece till Vanessa och en tröija och vindfleece till William. Älskar färgen på Vanessas jacka!

Och tillsist lite nytt åt mamma också från H&M.
Nu är vi redo för hösten! Pappa är så kinkkig så han må handla själv. Snart blir det att fundera på vinteroveraller också.. Speciellt med dethär vädret är det ju ingen överdrift. Hösthalare har jag färdigt från loppis och po.p rea åt Vanessa samt en vinterjacka åt William som borde vara st.110, så får se om den går eller lämnar till nästa vinter. Vårkläder har han nog tillräckligt. Vill alltid se vad didriksons har kommit med för nytt innan jag väljer någon annan då vi varit nöjdast med dom i halarväg. Färgvalen och storlekarna tar ju ofta slut snabbt så det gäller att vara på G då de kommer ut på nätet om man vill ha flest alternnativ. Nån typ av skor borde vi ju hitta åt Vanessa om hon tänkte börja gå. Hon går nog bara med stöd ännu, men kan tänkka mig att det inte är fråga om så många månader innan hon börjar styltta fram. =) Såg att de hade en del vid prisma, men inte så små som st.18 som jag tror att hon har. Dessutom kostade de tillräckligt för att man inte köper några extra par. Det blir väl nån slags vinterskor då kanske. Hmm.. får spana runt lite. Kanske de har bättre av den varan i grannlandet också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar