lördag 1 augusti 2015

Kesäfeelis!

Igår kom det äntligen lite värme. Vi åt frukkost och fyllde poolen och aldrig skiner lillskruttan upp som då hon vet att hon får bada. Screw lyxhotell, 10 euros pool på terassen på landet intill kohagen är livet! Förståss försvann solen och det började regna och åska ungefär då vi fyllt klart poolen så vi fick återkomma. Men det varade inte så länge innan vi fick lite sol igen. Växlande väder minsann.


William hade inte tid sen poolen väl var fylld, då drog han som ett oljat streck till sandlådan och "gvära". Men sen då lillasyster lagt sig för dagen dög det igen, och tur var väl det så jag fick städat tvättstugan precis intill medan han påstod att han "koka kaffi".
 


Sen fortsatte jag städa hela terassen på framsidan medan luren varade. Plocka bort lite torra blommor, sopa terassen och tvätta fönsterbräden och lamporna.



Och det behövdes minsann. De var fulla av pollen och flugskit så nu ser det inte fullt så förfallet ut kring trappan. Hade på nåt sätt flow hela för och eftermiddagen, men då kvällen kom skar det i sten. Barnen blev omöjliga och högljudda och orkken tog slut, men mycket blev gjort så helt produktiv dag ändå.

Dagens lillgamla kommentar: "Får int ja ita brö helldä!?" "Jå, men int bara brö. It ris å kyckling å som jag lag åt di." haha.. låter som han inte riktig får mat hemma. =)

Och igår, "mamma får int kör na! ty kan int, pappa måst kör!" =)

I Torsdags var jag alltså på lunch med Sanna till rosso och sen tog vi en kaffe på vohvelikahvila i kokkola, ni kan ju gissa om vi blev mätta. =) Dessutom var det ju en utmärkt grund för att fortsätta till syrrans och käka det hon bunkrat upp med.. =)

Trevlig dag med trevligt sällskap sånt laddar man sina batterier med. <3

Nu ska jag ta itu med sånt som lämnade på hälft igår. William blev hämtad av mommo så kanske det går undan idag också. Vad konstigt det känns då han blivit så stor så han självmant säger att han vill följa med någon. Hon var och hämtade Edi som varit här medan hon golffade då William sku isäng och blev till en raivari då det inte gick direkt. Då lovade hon att hämtta honom idag. Blir att ta vara på tiden med ett barn nudå..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar