söndag 25 november 2012

3 Dagar..

På BB.. och att vara just här, just nu med just dethär barnet (och mannen) är det mysigaste som finns.. tänk att det bara gått 3 dagar, som nästan känns som 2 veckor..

Fast det som absolut gör det till den bästa möjliga upplevelsen är vårt teamwork.. som helt och totalt går ut på att hålla minimänniskan nöjd.. Vi sover mest och myser och ammar.. och delar på allt så att båda orkar bäst.. vad sjukt hur otroligt naturligt det bara faller sig in.. och så tacksam man är för att få mat serverat hela tiden.. det är så avgörande för att kunna koncentrera sig på allt man behöver för att få en fungerande vardag hemma sen..

Tusen och en pluspoäng till kiuru och avdelningen samt personalen här, där alla är så super! Bästa möjliga förlossning och bästa möjliga service.. <3 hit kommer vi absolut igen.. fast inte innom den närmsta framtiden..=)

Den lilla 3 dagar gamla individen är en förnöjd typ.. han sover mest hela tiden och reagerar nästan inte alls på oljud och världen omkring.. Han skriker inte om han inte är hungrigeller bara vill samsova.. men då han ska äta ska det ske på två röda sekunder.. ampper och envis..=) Försökte få honom att sova inatt i sin säng, men så fort jag låter sängen stå stilla vaknar han och vet att jag inte passar upp honom mera.. tillsist gav jag upp och lät honom sova med mig.. Då gick det minsann bra.. får se hur det blir hemma.. =)

image


Vi repar oss i rekordfart känns det som och om alla värden och prover är bra imorgon slipper vi nog hem, eventuellt vid middagstid efter sista undersökningar.. Miiki får åka iväg och handla innan vi ska hem..

Och nästa helg är det lillajul.. vi har redan myst med en julstjärna i fönstret, och joulute med mjölk.. =)

image


Snart är det dags för kvällskaffe.. ska bara ta en powernapp innan nästa amningsrunda.. =)

So long.. rapporterar mer när vi kommit hem.. det är ju en del praktiska saker som måste fixas imorgon.. sätta bilstolen på plats, byta bort sjukhuskläderna till egna, introducera minimänniskan åt Tim och Sunny, testa att sova i emmaljungan och så ska vi byta sidor i vårt sovrum, samt nattduksbord och sängkläder, det är nämnligen bättre att jag och William sover längre bort från fönstren i sovrummet så han inte får i öronen.. att sånt! Mycket förändring på G... =)

1 kommentar:

  1. Turvallista kotimatkaa! Sääkärt skönt ti slipp hejm :) Tzöit omm är <3

    SvaraRadera