lördag 28 mars 2015

Rörig garderob och barnens framtida rum

Idag är vi bara. Trist väder. En William som spärrar emot dagsvilan igen. Och själv är jag verkligen trött. borde sortera en massa och alltmöjlit men orkar inte så mycket idag tror jag.
Igår var vi till mina kusiners somsagt. William var i sitt esse, med mycket uppmärksamhet och det var livat som vanligt. Dessutom var han ganska stolt då han hade likadana farmabyxona som moffa. Annars gjorde vi ingenting. Tyckte hela dagen mest gick åt till att försöka komma frammåt med två gnälliga barn som vägrade sova fast hur övertrötta de blev.


 


Nåjaa, dethär får jag nog ta itu med nu i allafall. Att man kan leva såhär lortigt? vet knappt vad som är rent och smutsigt mera. Det är rester av väskan vi hade med till ruka och sällan finns det ju av dendär tiden med TVÅ lediga händer, så då kan det stundvis se ut såhär.

 


Något som å andra sidan kan se helt underbart ut i garderobväg är förvaringsväggen vi fick av vår mommo från Ikea. Har påbörjat förvandlingen babyrum till syskonrum tills Vanessa växer ur sin spjälsäng. Men såhär är det ju praktiskt att ha redan för deras kläder och saker. Dopsakerna samt doptavlorna fick ett mera logiskt ställe och böckerna en mycket finare plats.

Rosa dörrar till Vanessas klädskåp fattas fortfarande då de var slut. I mitten är det en bredare "Billy" hylla och två smalare på var sida.




 

 

Klädskåpen hör till "Stuva" serien, och det är ju en viss breddskillnad mellan dem och Billy. eller djupskillnad kanske, alltså att dessa kommer mycket längre ut från väggen. Men tycker de går helt bra ihop ändå.

Sen ska de ha sängar mot varsin vägg, en tavellist/hylla och en vägglampa. Det vet jag, men kanske några skrivbord eller något under fönstren!? nåjaa det är ju en tid till det ännu så får se.

Nu ska jag ladda upp en panna kaffe och försöka få något gjort medan de äntligen sover! Planerar att vispa ihop en ostkaka ikväll ännu om någon känner sig snål imorgon.. 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar