tisdag 19 maj 2015

Ljuva livet

Nåjaa.. Nätet krånglade under hela gårkvällen då jag i misstag sku ha haft lite  bloggtid på kvällskvisten, men vi ska via respan snart och försöka fixa ett nytt snart så då kanske det orkar.

Flygresan gick över allas förvänttningar och vi behövde inte ens ta till alla mutor vi hade. William var fascinerad över planet och dess funktioner och flygplan är numera nästan lika häftiga som traktorer i hans ögon. Vanessa sov genom hela landningen och allt gick bara ganska enkelt och stressfritt!? Funderade nog ett par gånger om dessa faktiskt är våra barn, men då det går bra ska man helt enkelt flöda med. Dom KAN uppföra sig. Änn finns det hopp. =)


  

Vet inte alls hur det ser ut nu då jag bloggar från iphonen, men en sned blid här och var är väl en världslig sak. William trivs. Jag oj vad han trivs. Han vill nog aldrig åka hem. Han rutschar, rutschar och rutschar lite till, och lyser av stolthet ju större kana har vågar sig på. Vi är ju alltid och tar emot honom förståss, och det enda som jag harmar mig lite över är då han äter så dåligt. Han har så bråttom med sitt badande hela dagarna så det blir lite svårt att varva ner mellan varven. men det är ju bara andra dagen så ungen äter nog då han blir hungrig tänkker jag. speciellt då han får flera sorter serverat typ fyra gånger i dygnet. 

Barn finns det ju här. Roliga leksamma barn, störande påträngande barn, stora busiga skvättande barn som är helt obrydda ifall dom sku skada någon mindre så man får säga till på skarppen. Och så finns det deras lata blängande föräldrar som låter deras treåringar uppåt härja fritt med to.m andras egendom eller   allmänt uppföra sig dåligt men säg inte bara till dem för då blänger de som om du vore dum i huvet. Eller alternativt smilar så brett upp till öronen istället för att orka stiga upp från sin bekväma solstol för att ta något ansvar.

Ja, man får ju se och höra en del då man pränttar ihop en och annan hundra människa. Men de får nog blänga så mycket de vill för alla ska trivas på semestern även om de inte orkar ha full koll på sina ungar.


Denhär köpte vi åt Vanessa igår, och den som uppfunnit den borde vinna nobelpriset! seriöst!! Perfekt för en lillasyster som vill göra lika som storebror och såhär har vi ju skugga på de rätta ställen också då hon pallar på i sin lilla "hytt" =). Hon är så glad och nöjd med tillvaron och lyser som en sol mest hela tiden.

Poolvattnet är varmt och bra och man behöver inte fundera om de fryser. Idag har vi 30 grader och ska strax äta hamburgare och glass vid poolen.

Mommo och pappa har rutschat med William och jag och Vanessa har viilat oss under altanen. Dom har verkligen tänkt på allt här. Sånahär soltak finns runt så gott som varje poolområde, vilket är super med en bebis kan jag tycka. 

Nu luch. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar