söndag 3 maj 2015

Reafyndat och handlat med min miniboss

Igår tog vi en dag på stan med miss sunshine som var på gott humör.Vi varvade lite klädbutiker först, lunchade och sen veckohandlade vi.









Och ungefär där tog också hennes humör slut och hon spottade ut tutten för femhundrade gången den sista halvtimmen. (som jag inte märkte och kunde inte hitta den sen då hon blev arg påriktigt när vi spurttade ut som de nästsista kunderna ur prisma). Sen skrek hon ungefär hela vägen hem då vi nu inte hade dendär älskade tutten. *Puh* svårt att förutspå detdär med orken hos barnen då man handlar. För vetni då hon har färdigt handlat så blir det märkbart värre att ro båten iland och komma hem med matlasset. Men hem kom vi och dethär bl.a fanns i våra väskor:




Pyjamasar åt William. Vi har nästan bara pyjamasar från Kappahl då jag tycker att de har det övelägset bästa utbudet. Något från Po.p, H&M, Halpa-halli och Prisma hittas också men mest nöjd med kvalitén har jag nog varit över dessa.  Jyst nu fanns alla dessa på Rea för 9€ (normpris. 16.95€) så vi passade på att hamstra hem.



Åt Vanessa hittade vi 2-pack pyjamasar (som jag för övrigt tycker påminner om de som fanns på BB  och var det första båda hade på sig) från Kappahl. En leopardbody i rosa (syns inte på bilden tydligen, med den är rosa) också från Kappahl, en T-shirt från Po.p, och  leggings från H&M. (Note to self: fota inte kläder brevid ett fönster, det ser konstigt ut.) 

På dagens agenda står konfirmationsfest för Miikis yngsta bror, och ska precis väcka Vanessa och dra på finkläderna så kan vi skutta över. William och Miiki for jyst, så vi ska masa oss iväg. Imorsse blev det en snabbfrukkost och sen ett försök till lite egentid med kaffekoppen och datorn medans en käkade majsbågar och den andra såg på kogänget på ipaden. Usch. sådär ska det verkligen inte alltid vara, men ibland behöver ju även mammor andas lite.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar