lördag 19 september 2015

Angrybirds parken

Sori, glömde hem kameran igår då vi for till Angrybirds parkken (i kuusamo) så har bara lite kassa telefonbilder att bjuda på.. Men parkken var hur som helst super.. Speciellt för Vanessa som tränar sig att gå längre och längre sträckor, så där fanns det minsann att klättra på.




Bilarna var också roliga och det fanns större och mindre bilar så alla kan köra åkapp..=) 


William fattade inte riktigt dethär med att svänga änn, så när han fick tillräckligt i nerverna av att krocka i allt steg han upp och lämnade kvar sin bil och böt helt enkelt till en annan. Och då började samma procedur då den inte heller ville svänga. =) 

 
Faffa sku ha behövt hands-free tyckte vi.. =)  


Och Vanessa ville helst rutcha. Igen och igen och igen.. =) 




Sen rände William och Jimmy linbana. Platserna, färdiga, Gå!



Roligt, roligt! Vi lunchade på O´learys som också finns där, fast vi sakande lite något enklare som kunde ha varit in på området. För att äta måste man alltså lämna parken, och så vill inte riktigt hyperaktiva barn mitt i sitt busande äta. Alls faktiskt, så då blir det lite surt för oss andra att kunna äta färdigt utan att vi tar skift efter att ha fått mutat i dem lite.

Sen somnade samtliga busar i bilen och där fick de powernappa en stund.  Perfekt för mamma att komma ikapp sig med Paradise Hotel. Men alltså, vad är det för fel på det i år? Alla gråter ju bara hela tiden och är bästa kompisar typ. Ingen skulle knappt röra i varandra ens med tång och det är bara en massa taktiksnakk HELA tiden.. Huhhu.. De sänkker nog standarden väldigt lågt i år faktiskt.



Och så när barnen vaknade blev det lite kvällste och smörgås och bus innan läggdags. Vi har börjat tvätta tänderna på Vanessa nu också sen hon har (8?!) tänder, tror jag. Speciellt då hon han 4 upptill och 4 nertill. Och hon tycker hittills att det är ganska roligt. Hon brukar få en tandborste och jag har en med tandkräm på och så borstar vi lite båda. Förståss vill ju William borsta med två han då också, men whatever works så vi får det gjort.  

Idag ska vi gå ut lite (lovar att ta med kameran, så ni får se hur fint det är här i ruskatider), hade ju inte varit sämre med lite sol, men bara regnet hålls borta så är det redan bra.. 

Gotta go! 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar