tisdag 1 september 2015

Still picnicväder

Nåjaa. Halåå september! Känner ni också hur det sista av sommaren glider iväg? Snart är det ullsockor, brasa och mysljus som gäller.. Fast det är ju rätt mysigt det också. September alltså.. Månaden då lillasyster föddes ifjol, och på Tisdag blir lillskruttan ett helt år. How did that happen? Det har nog gått supersnabbt dethär året verkligen, känns ju som att vi hade dopet ungefär förra månaden. Min bebis är stor nu.. buhuu! =)

Många inlägg idag förresten då de tidsinställda ej publicerats igår.. råddade nog till det med inställningarna..=)

Helgen avslutades på bästa sätt. Fammo hade gjort mat åt alla och efteråt blev alla så slöa av den varma solen. Våra arbeitskarar vilade sig på maten och ingen sku ha orkka veva igång sig igen riktigt.. Det slog mig att det nog antagligen var sista gången för det också i sommar. <3



Barnen plockade gräshopar åt fammo och faffa på gräsmattan. Det uppskattade de ju säkert. =) Men å andra sidan är ingen speciellt pedant med sina gräsmattor häromkring. De brukar klippas lite sådär ibland kan man säga.. =)


Igår var vi mest ute på gården. Sku ha haft en miljon saker att göra men ingen ork.. 


Vi vattnade blommorna som kanske heller inte blivit så bra omhändetagna den sista tiden..


Och sen for vi på en kaffe till fammos.. 


Änn igår var det ju någorlunda picknickväder..


 Och så blev det lite sandhopsbus..

Idag är William med mommo och Vanessa sover för tillfället.. Vi ska plocka på lite här hemma. Byta sängkläder, tvätta och vika kläder och sen om vi orkkar hämtta William från mommos..

Har inget vidare driv så får se vad det blir..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar